معرفی ۱۰ اپلیکیشن کتابخوانی، تندخوانی و تقویت حافظه

تلفن همراه هوشمند خواه یا ناخواه وسیله جدانشدنی ما در دنیای جدید است. حضور این وسیله شگفت‌انگیز در زندگی روزمره ما باعث تغییرات شگرفی در انتقال اطلاعات و ارتباطات شده است. نمی توانیم از آن جدا شویم اما می‌توانیم استفاده از آن را منوط به برنامه‌ریزی و استفاده از نرم‌افزاهای مفید کنیم. حتی می‌توانیم از نرم‌افزارهای پرطرفدار و عوام پسندی مانند تلگرام و اینستاگرام نیز استفاده بهینه کنیم برای یادگیری و کتابخوانی. این محتوا را نوشته‌ایم تا به شما ۱۰ اپلیکیشن کتابخوانی معرفی کنیم. نرم‌افزارهایی که می‌توانند به کتابخوانی و رشد فردی شما کمک کنند. می‌توانند همواره همراهتان باشند تا لحظه‌ای را بدون کتاب سپری نکنید

 

اپلیکیشن‌های فروش و اشتراک کتاب

۱. کتابراه :

شاید منتظر معرفی یک نرم افزار معروف‌تر بودید اما اپلیکیشن کتابخوانی کتابراه را به عنوان اولین اپلیکیشن کتابخوانی معرفی کردم. چون بیشترین استفاده را از این اپلیکیشن دارم . در کتابراه کتابهایی را پیدا می‌کنم که معمولاً در کتابگردی‌های فیزیکی نمی‌یابم .قیمت‌های کتاب‌ها مناسب است و آخر هفته‌های رایکگانش مرا شگفت زده می‌کند. رابط کاربری‌اش به پای طاقچه نمی‌رسد اما آنچه برای من مهم است کتاب ها هستند که کتابراه از این جهت مرا خوب تامین می‌کند.

۲. کتاپ :

کتاپ یک اپلیکیشن خلاقانه در میان اپلیکیشن‌های کتابخوانی است. چون برای خواندن کتاب لازم نیست پولی پرداخت کنید. می‌توانید کتاب را امانت بگیرید. اگر از سیم‌کارت ایرانسل استفاده کنید می‌توانید با پرداخت ۳۰۰ تومان از اعتبارتان تمام کتاب‌های این اپلیکیشن را امانت بگیرید. امیدوارم وقتی این متن را می‌خوانید، هنوز اپلیکیشن کتابخوانی کتا‍پ رو به راه باشد.

۳. فیدیبو :

در حالی که این مقاله را می‌نویسم، پرمخاطبترین اپلیکیشن کتابخوانی فارسی فیدیبو است. فیدیبو نرم‌افزاری از دیجی کالاست و با سرعت رشد نسبتاً خوبی پیشرفت می‌کند. با شعار «حس خوب کتاب خواندن برای همه ، همه وقت ، همه جا» توانسته است مخاطبین وفاداری را به خود جذب کند. بیش از ۳۳۰۰۰ کتاب و کتاب صوتی و مجلات در این اپلیکیشن کتابخوانی مشهور وجود دارد. من از قیمت های بالای برخی از کتاب هایش ناراضی هستم اما این که امکان انتخاب فونت و هایلایت دارد و از همه مهم‌تر می‌توان در دستگاه کتابخوان فیدیبوک نیز از کتاب‌های موجود در نرم افزار استفاده کنیم باعث شده است از آن استفاده کنم. البته نباید از این بگذریم که برخی از ایام تخفیف‌های خوبی را ارائه می‌دهند . برخی از کتاب های مشهور را نیز رایگان می‌توان خواند.

۴. طاقچه :

احتمالاً به محض شنیدن آن ، یاد برنامه خندوانه می‌افتید و حق هم دارید چون این برنامه باعث شد اپلیکیشن کتابخوانی طاقچه معروف شده و تبدیل به رقیبی برای فیدیبو گردد. ظاهر و تعاملی که با کاربر دارد برای من بسیار مورد پسند است و چیزی که آن را برای من خاص و حائز اهمیت کرده، منویی است به نام «کتابگردی» که در واقع یک شبکه  اجتماعی است که می توانید قسمت‌هایی از کتاب که برایتان جالی بوده است را با بقیه به اشتراک بگذارید. زمانی که شما وارد این قسمت می شوید با قسمت‌های زیبای انواع کتاب‌ها طرف هستید. تصورش را بکنید چه محیط مفید و جالبی برای کتابخوان ها خواهد بود. همچنین بخشی دیگری دارد به نام «کتابخانه همگانی» که با عضویت در آن می‌شود کتاب‌هایی که در آن بخش هست را با خرید اشتراک مطالعه کرد و فقط بهای مدت اشتراک را با قیمت کمی پرداخت نمود. من تا به حال از این نرم افزار کتاب نخریده‌ام. نه این که نخواهم. اولویتم برای خرید اپلیکیشن‌های کتابخوانی دیگر بوده‌اند. اما از این نرم‌افزار بیشتر برای بررسی کتاب‌ها و گشت و گذار استفاده می‌کنم.

نمایی از اپلیکیشن کتابخوانی طاقچه

اپلیکیشن‌های  ارائه دهنده خلاصه‌ کتاب

۵. خلاصه :

مطمئنم این اپلیکیشن کتابخوانی را خیلی از شما نشنیده‌اید. اما من بسیار از آن استفاده می‌کنم و لذت می‌برم. از نظر من کتاب صوتی یعنی این. نه آن چیزی که مرسوم است. چیزی که این اپلیکیشن خلاصه ارائه می‌دهد، مرور کتاب‌های ترجمه نشده دنیاست که توسط افرادی که کتاب را خوانده‌اند، برای افرادی که نخوانده‌اند، توضیح داده می‌شود که این کتاب درباره چیست و چه چیزهایی را به شما یاد می‌دهد.. همه‌ی کتاب‌ها به صورت فایل صوتی توسط یک گوینده حرفه‌ای ضبط و منتشر می‌شود که حدودا ۲۰ دقیقه تا ۱ساعت این فایل‌های صوتی طول می‌کشد. برای استفاده از آن لازم است اشتراک بخرید. انتخاب مدت اشتراک با خودتان است. اما پیشنهاد می‌کنم از دست ندهید و حمابت کنید تا چنین کارهایی رونق پیدا کنند.

نمایی از اپلیکیشن کتابخوانی خلاصه۶. بوکاپو

افراد پرمشغله نیاز دارند تا در اوقات فراغت خود بتوانند به مطالعه بپردازند و دانش خود را بروز نگه دارند. از آنجایی که زمان برای این افراد بسیار کم است اپلیکیشن کتابخوانی بوکاپو  می‌تواند پاسخی مناسب به این نیاز باشد. مطالعه خلاصه کتاب بهترین راه‌حلی است که این افراد می‌توانند با استفاده از آن آگاهی و اطلاعات خود را به‌روز نگه داشته و افزایش دهند. در این اپلیکیشن خلاصه کتاب را هم به صورت متنی دریافت می‌کنید و هم به صورت صوتی. کتاب‌ها گزینش شده از بهترین کتاب‌های روز جهان هستند و در هفت موضوع : رهبری ، توسعه‌فردی ، روانشناسی، بازاریابی و فروش، کارآفرینی و مهارت‌های اجتماعی. اگر فایل صوتی را دانلود کنید، دیگر برای استفاده از این نرم افزار نیازی به اینترنت نخواهید داشت. بوکاپو به صورت مرتب برای من که عضو شدم و مشترک سایتشان هستم، ایمیل‌هایی حاوی خلاصه کتاب ارسال می‌کند و من نیز از این فرصت استفاده می‌کنم و ظرف ۱۰ دقیقه یک خلاصه کتاب می‌خوانم. عالی است.

۷. سبکتو

در این اپلیکیشن کتابخوانی با میکروکتاب‌ها (متنی و صوتی)  و نانوکتاب‌ها روبرو هستیم. هر دو خلاصه کتاب هستند. با این تفاوت که خواندن میکروکتاب‌های ۵۰ دقیقه و نانوکتاب ۲۵دقیقه طول می‌کشد. خلاصه کتاب صوتی هم مانند نرم‌افزار‌های خلاصه و بوکاپو در این اپلیکیشن وجود دارد. موضوع کتاب‌ها هم بیشتر کسب و کار و موفقیت هستند. کتاب‌های بسیاری هستند که محتوای آن را می‌دانی و نمی‌خواهی وقت بگذاری و عمرت را برای خواندن کتاب‌های تکراری هدر بدهی. کتاب‌های معدودی بوده‌اند که برای من ارزش خریدن نداشت. آن‌ها را از سبکتو پیدا کردم و خواندم و استفاده بردم. این خیلی هیجان انگیز است که ظرف چند دقیقه یک کتاب را می‌خوانیم

اپلیکیشن های کتابخوانی صوتی

۸. نوار

من زیاد موافق کتاب‌های صوتی نیستم. چون سرعت خوانش آن‌ها بسیار پایین است. عملا از زیبایی‌های کتاب چیزی متوجه نمی‌شویم و از همین رو پیشنهاد می‌کنم به جای گوش دادن به کتاب صوتی، پادکست‌ها و  خلاصه‌های تحلیلی کتاب‌ها را بشنوید. به هرحال اپلیکیشن کتابخوانی نوار ، کتاب‌های صوتی را در خود جای داده است.

۹. فراکتاب

اپلیکشن کتابخوانی مثل همه اپلیکیشنهای دیگر با این تفاوت که صدا و تصویر با نوشته‌های کتاب همگام سازی می‌شود فرض کنید در حال خواندن کتابی هستید که صحنه‌های جنابکارانه یک قاتل را شرح می‌دهد و در همان حین، آهنگ ترسناکی پخش شود… این اپلیکیشن به احساسات شما در هنگام کتاب خواندن توجه کرده است و از همین جهت کتاب خواندن را تبدیل به یک کار هیجان انگیز خواهد کرد.

۱۰. لوکوبوک

از این اپلیکیشن کتابخوانی هنوز یه صورت جدی استفاده نکرده ام اما آنچه متوجه شدم این است که قصد دارد یک شبکه اجتماعی بزرگ برای کتابخوانی و نویسندگی باشد. از این جهت برایم بسیار جذاب است تا با بیشتر با امکانات آن آشنا شوم. عده ای به عنوان نویسنده می نویسند و عده ای نیز به عنوان خواننده می خوانند و این دو گروه با هم در ارتباطند تا یک اثر مطلوب را خلق کنند. حتما ارزش عضویت را دارد.

 

حال که در مورد اپلیکیشن های کتابخوانی نوشتیم ، لازم است به یکی از سوالات متداولی که از بنده پرسیده می شود پاسخ دهم :

بهترین اپلیکیشن تندخوانی و بهترین اپلیکیشن تقویت حافظه چیست؟

Speed Reading Full Unlocked نرم افزار تندخوانی

این نرم افزار برای افزایش سرعت مطالعه و یادگیری فوق العاده کاربردی است. این اپلیکیشن کتابخوانی به کاربران خود اجازه می دهد تا بدون هیچ گونه هزینه ی اضافی در تندخوانی به وضعیت مطلوب برسند. به این صورت که ارتباط بین دو نیمکره مغز را افزایش داده  و با مجموعه ای از تکنیک های منحصر به فرد سعی می کند تا علاوه بر تندخوانی سرعت یادگیری را نیز به میزان قابل توجهی افزایش دهد. همه چیز به شما بستگی دارد و نسبت به توانایی های خود می توانید در مدتی کوتاه به سطحی بسیار بالا برسید. نکته بسیار مثبت این اپلیکیشن، این است که انتخاب متن ها کاملا به اراده و دلخواه شما می باشد تنها کافیست تا کتاب های دیجیتال خود را در فرمت های fb2، epub و txt در حافظه دستگاه ذخیره کرده تا در هر زمان و مکانی آن‌ها را تندخوانی کنید

نرم افزار تقویت حافظه Lumosity

محبوب ترین، بهترین و کامل ترین برنامه تقویت حافظه را به شما معرفی می‌کنم. این اپلیکیشن شامل چندین بازی مختلف فکری است که طبق ادعای موسسه ی سازنده ی آن چنان چه هر فردی چند دقیقه از روز را به انجام یکی از آن ها بپردازد، خواهد توانست باهوش‌تر، زیرک تر و از نظر فکری شاخص تر از دیگران شود! بازی‌ها نیز به صورت طبقه بندی شده عرضه می شوند یعنی از سطوح پایه و ابتدایی آغاز و به سطوح پیشرفته و پیچیده‌تر ختم می‌گردد! برای من در اوقاتی که حوصله کتاب خواندن ندارم بسیار سرگرم کننده است. همچنین خوب است فرزندانتان را با چنین بازی‌هایی آشنا کنید تا مغزشان با بازی‌های دیگر از بین نرود. کتابخوانی کودکان: چگونه کودکان را به کتاب خواندن علاقه مند کنیم؟

آیا شما تجربه‌ای از استفاده از این نرم‌افزارها داشته‌اید؟

نرم افزاری هست که برای شما بسیار مفید بوده باشد و من اینجا ذکر نکرده باشم؟ برایمان بنویسید

 

اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید

6 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • سلام عرض ادب
    هانیه جان ، ممنون از متن زیبایی که برای معرفی اپلیکیشن ها نوشته ای خیلی خوشم آمد من که کتاب خوان دیجیتالم ، نام تعدادی از اپ ها را تا حالا نشنیده بودم بخصوص در قسمت خلاصه کتاب و اپ های تند خوانی و حافظه.
    اما چیزی که من خیلی خوشم آمد صداقتت بود در معرفی اپ ها در مورد طاقچه نوشته بودی من تا حالا از این اپ کتاب نخریده ام و…
    واقعا دستت درد نکنه در برگه یادداشت چسبی اسم همشون رو نوشتم تا یکی یکی نگاهشون کنم و چسبوندم بالای کامپیوترم .
    هانیه خانم عزیز ممنون بازم ازاین معرفی ها داشته باش. از مرتا و استاد حسینی عزیزم هم سپاسگزارم
    برادرتان امیر

دیدگاهتان را بنویسید