قسمت 13: حذف و اضافه، لاکچری انتخاب و اصل گرایی
“حذف و اضافه”برای دانشجویان اصطلاحی آشناست و می دانند که گاهی مجبورند اضافه برآنچه قبلا انتخاب کرده اند، واحدهایی بردارند، برخلاف تصمیم گذشته شان دروسی را حذف کنند یا واحدهایی را حذف کنند تا بتوانند کلاس هایی را بردارند.
نکته ای که می خواهم یادآوری کنم این است که در تمام زندگیمان،حذف و اضافه باید وجود داشته باشد.هرگاه میخواهیم چیز ارزشمندی به زندگیمان اضافه کنیم، لازم و طبیعی است که بخاطرش مورد دیگری را حذف کنیم. ما نمی توانیم در همه زمینه ها موفق باشیم و همیشه مجبوریم انتخاب کنیم چه چیزی را حذف کنیم تا چیز دیگری بدست آوریم. مثلا ممکن است در دوران دانشجویی تصمیم گرفته باشید وارد دنیای کسب و کار شوید. برای اینکه بتوانید در این حوزه قوی شوید، احتمالا ناچارید به معدل ۱۵ قانع باشید. نمی توانید توقع داشته باشید همه اساتید را راضی کنید، همه ی کلاس ها را حاضر شوید، معدل بالایی بگیرید و درحوزه ی اقتصادی هم کاملا موفق باشید.
چه تعداد از کانال های تلگرامی تان را فقط سین می کنید و علاقه ای به مطالعه ی منظم محتوایش ندارید؟ بهتر نیست آدرس چنین کانال هایی را جایی یادداشت کرده و آنها را ترک کنید؟
اگر به آدم های موفق اطرافتان نگاه کنید متوجه خواهید شد که در زندگیشان چیزهایی را حذف کرده اند تا در حوزه هایی به موفقیت رسیده اند. نو جوانان در حوزه سنی حدودا ۱۵ سال دوست دارند همه چیز را باهم داشته باشند؛ درحالیکه چنین امکانی وجود ندارد و این بهانه ای برای سرخوردگیشان می شود. «ما در لاکچری انتخاب قرار داریم.» و این اتفاق بسیار خوبی است که می توانیم انتخاب هایی داشته باشیم و مسیرمان را باتوجه به آنها تعیین کنیم.
در دنیایی که پر از محتواهای مختلف است، لاکچری انتخاب دستتان را می گیرد که علاقمندی هایتان را گزینش و همان ها را دنبال کنید؛ اما با اصالت.
به قول ادریس میرویسی:
اگر می خواهی فرد موفقی باشی،فقط دو مورد از اهدافت را دنبال کن و اگر می خواهی قطعا به هدفت برسی،فقط یک هدف داشته باش.

درباره سید محمد حسینی
معمولا من را با یک کت در حال خواندن یک کتاب یافت میکنید! به طور متوسط هفتهای 5 کتاب میخوانم و آرزویم این است که به مردم کمک کنم با خواندن کتاب به افرادی بیرقیب، مستقل و پولدار تبدیل شوند.
نوشته های بیشتر از سید محمد حسینیکارگاه آنلاین و فشرده مرورنویسی
بهتر است در منزل بمانید، برای شما کارگاه آنلاین مرورنویسی تدوین نمودهایم تا بتوانید به راحتی در خانهی خود با کتاب خواندن و تولید محتوا درآمد کسب کنید. میخواهیم ظرف یک ماه شما را تبدیل به یک کتابنده کنیم.
چگونه بیشتر کتاب بخوانیم (فیلم سمینار)
کتاب خواندن یکی از بهترین راههای ایجاد خلاقیت، ایجاد همحسی و همدلی با دیگران، کسب تجربههای بیشتر، افزایش دامنه واژگان، تقویت مغز و حضور بهتر در عصر و دنیای جدید است.
در دنیای جدید امروز، آنچه در مدرسه میخوانیم کافی نیست، حجم اطلاعات بسیار زیاد شده و کندخوانی بین مردم رواج دارد، پس برای کسب موفقیت بیشتر و پیشی گرفتن از دیگران بهترین راه، خواندن کتابهای بیشتر است.
با روزی نیم ساعت مطالعه میتوان بیش از 50 کتاب در سال خواند و 70 درصد یادگیری از طریق همین کتابها صورت میگیرد.
سید محمد حسینی در این سمینار یکی از روشهای تندخوانی را بیشتر کتاب خواندن معرفی کرد و گفت: برخلاف اینکه دیگران فکر میکنند باید تندخوانی یاد بگیرند تا بیشتر کتاب بخوانند. معتقدم با بیشتر کتاب خواندن میتوان تندخوانی را فرا گرفت.
وی در پایان به راههای کتابخوان شدن افراد اشاره کرد و افزود: خودشناسی، هدفگذاری، کتابگردی، داشتن سبد مطالعه، الگوهای درست و اطرافیان کتابخوان میتواند در کتابخوان کردن افراد موثر باشد.
امیدوارم با مشاهده این فیلم تأثیر جدی روی مدل ذهنی شما داشته باشیم
دوره آنلاین قدرت مطالعه (تندخوانی کاربردی)
مرتا متولد شد تا رابطهی آدنها را با کتاب بهتر کند. ما در مرتا دلیل کتاب نخواندن را، یادنگرفتن مطالعه…